ATGolf - License to golf

ATGolf is een erkende Belgische golfclub. ATGolf omvat de officiële federale golflicentie bij de Belgische Golffederatie (KBGF) gekoppeld aan ofwel de Vlaamse (VVG) of franstalige (AFG) golffederatie, én uw volledige handicap administratie gedurende het golfjaar. We organiseren ook eigen golfactiviteiten en -wedstrijden.

De kostprijs voor de aansluiting bij ATGolf bedraagt 151€/kalenderjaar per persoon, inclusief de federale bijdrage (99€ lidgeld + 52€ federatie aansluiting).  Vanaf 1 augustus is er een korting op het lidgeld (59€ in plaats van 99€).  Bij aansluiting vanaf 1 augustus bedraagt het lidgeld 59€ in plaats van 99€.

ATGolf sloot ook een exclusieve samenwerking met golf.be. ATGolfers die gebruik willen maken van de uitgebreide voordelen of willen deelnemen aan de talrijke wedstrijden en activiteiten van golf.be, kunnen lid worden van golf.be voor het speciale tarief van 59€/jaar extra.

 Ja, ik wens me aan te sluiten bij ATGolf vanaf 01/01/2019 (99€ lidgeld + federale kaart 52€).

Ik ben een beginnende golfer en wens me te informeren over de mogelijkheden om met golf te starten.

Ik heb interesse maar ik wens extra informatie - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surf naar onze faq.

 

Partners

     

 

 

Login I-Golf